Sporer i myntstørrelse kan finne bortkommen bagasje! (Selv når flyselskapene ikke kan!)
Daniella L. | Reisende, skribent, mor | 28. juni 2017 |


Alle som har opplevd at flyselskap har mistet bagasjen deres, vet hvor frustrerende det kan være.

Du står ved bagasjebåndet, venter og venter, men kofferten din dukker ikke opp. Hva skal du gjøre?

Dette er en dårlig start på reisen.

Du må bruke tid på å kjøpe erstatninger for tingene du hadde pakket, bruke ekstra penger, og du er usikker på om du noen gang vil få eiendelene dine tilbake!

Mange har opplevd hvor lite hjelpsomme flyselskaper kan være. "Vi ringer deg hvis kofferten din dukker opp …", var beskjeden jeg fikk forrige gang dette skjedde.

Heldigvis er dette noe du kan unngå!

Nå har nyskapende og billig teknologi forandret måten folk sikrer bagasjen sin på når de er ute og reiser!

Tusenvis av mennesker kjøper den lille sproingsenheten, i myntstørrelse, som har mottatt over 1,2 millioner dollar via IndieGoGo, den heter TrackR!


Bestill TrackR i dag!

Hva er den?

TrackR er en enhet som kobles til hvilken som helst smarttelefon via Bluetooth, og som hjelper deg med å spore de verdifulle eiendelene dine ved bare å klikke på en knapp!

Du kan legge TrackR i kofferten, vesken eller håndbagasjen din, ingen vil legge merke til at den er der. Den er diskret, men sporer hele tiden!


Hvordan fungerer den?

Veldig enkelt!

desktop4

mobile4

Nå er du på sporet!

TrackR kan gjøre mer enn dette!

I tillegg til at du kan spore gjenstander som har gått tapt, kan TrackR også sende et varsel til telefonen din hvis du har lagt igjen en gjenstand, før du har beveget deg langt unna! Og hvis du er langt unna en gjenstand du har mistet, kan TrackR's Crowd Locate Network vise deg gjenstandens plassering på et kart.

Vet du at gjenstanden er i nærheten?

Du kan bruke telefonen til å utløse "ringetone" -knappen på den tapte gjenstanden, så vil TrackR-enheten ringe som en mobiltelefon, noe som gjør det enkelt å finne gjenstanden!Hva skjer hvis jeg mister telefonen min?

TrackR har tenkt på det også! Bare trykk på knappen på TrackR-enheten din, så vil telefonen din begynne å ringe – selv om den er i lydløs-modus!

Og det er ingen månedlige abonnementskostnader eller gebyr!

Du har kanskje hørt at de fleste lokaliseringsenheter er dyre og forbundet med månedlige abonnementskostnader. Hvorfor betale for et månedlig abonnement hvis du bare reiser et par ganger i året? Det behøver du ikke!

Du betaler kun et engangsgebyr for selve TrackR, det er alt!

Enheten egner seg også utmerket som gave til folk som ofte mister ting, eller blir stresset når de reiser!

Et lite reisetips!

Mange har opplevd å ha glemt hvor de parkerte bilen når de kommer tilbake etter en lang reise, og det er slitsomt og irriterende å måtte lete etter bilen på store parkeringsplasser. Vi anbefaler å plassere en TrackR i bilen. En bekymring mindre etter reisen!

Alt du trenger å gjøre, er å åpne appen på telefonen din og klikke på ikonet 'tapt gjenstand', så vil telefonen vise deg hvor tingen er!

Hvor mye koster den?

TrackR koster kun $ 29, og forsendelse til USA er gratis! Dette er en lav pris å betale for å holde tingene dine trygge, og slippe unødvendig stress når du er ute og reiser.

Og i en begrenset periode, når du kjøper 4TrackR-enheter, sender vi deg 4 til GRATIS ... forsendelse til USA er gratis!

På den måten kan du slappe av og være trygg på at ikke én, men ALLE verdisakene dine blir sporet når du er ute og reiser. Du kan legge en i barnas bagasje, også!

TrackR er den enkleste måten å finne igjen tapte eller bortkomne gjenstander.

Gjør som millioner av andre, vær koblet til de viktigste eiendelene dine.

Bestill TrackR i dag, og mist aldri noe igjen.


Ja, jeg vil spore verdisakene mine